Lite stöd är väl aldrig fel?

aimRest™ ger dig friheten att sikta så länge du vill och inte så länge din armstyrka tillåter – perfekt för alla jägare men inte minst ungdomar och jägare med muskelnedsättningar/skador. Vi är säkert några tjejer som också välkomnar lite extra stöd.

Designat för jakt och skytte med kulvapen och passar alla skyttar som vill kunna sikta stabilt under lång tid.

Dagens ökade användning av kulvapen med varmint-pipor och den ökande populariteten av ljuddämpare aktualiserar än mer behovet att hitta ett flexibelt stöd som är så smidigt att det blir en naturlig del av utrustningen vid kulvapenjakt.

aimRest™ ger dig många fördelar: aimRest™ bär du med dig med båda händerna fria, är alltid redo och du kan ha båda händerna på vapnet, ger dig friheten att göra anläggningen i en rörelse, gör att du kan vänta ut bytesdjuret utan att få ”gräddvispsyndromet”, tar liten plats, är inte i vägen när det inte används och fungerar som din extra hand och håller din Astro (med tillbehöret attachment Astro 220)

Det bästa skjut-/siktstödet är det som verkligen kommer med ut på jakten. Mängder av skjutstöd ligger hemma på grund av att de är för besvärliga att antingen ta med eller använda

Källa: aimsport.se

 

pris 695:- hos bla Wildmark Ullared men säljs hos de flesta jakttillbehörs-handlare.

Länkar