Svenska aimSport lanserar aimZonic Triton – en teleskopisk lättviktsljuddämpare med den unika egenskapen att den är byggd för både jakt och verkligt volymskytte på bana och i skyttebiograf.

Tidigare har valet stått mellan lättviktsdämpare för jakt (som har egenskapen att de ej tål mer än ett begränsat antal skott innan de måste vila) och ljuddämpare tillverkade i stål (som tål mängdskytte men som av många jägare anses vara för tunga för jakt).

aimZonic Triton kombinerar de bästa av dessa två världar och ger jägaren/skytten en verklig lättviktsdämpare (klart lägre vikt än de befintliga aimZonic Cyclone) som samtidigt tål intensivt skytte på bana och i biograf.

Ytterligare en fördel med Triton-konceptet är friheten att använda samma ljuddämpare till olika vapen med samma gängning. Skaffa dig en extra Triton ljuddämparfront med den inbyggda LE-ventilen (finns från kaliber .22 upp till .375) och du kan byta kaliber på din ljuddämpare på mindre än 30 sekunder. 

 

Christer Svensson, försäljnings- och marknadsansvarig på aimSport Sweden AB säger:

– Vi är övertygade om att vår patentsökta aimZonic Triton sätter en helt ny standard för ljuddämpare bland jägare och sportskyttar.

 

aimZonic Triton finns i två grundmodeller (Triton 42 och Triton 50) 

Länkar