Browning tänker att målet är hållbarhet, effektivitet, elegans och oklanderliga tekniska egenskaper.

Jag tänker att det verkar väldigt bra.

Det här vapnet, B725 finns ute på marknaden sedan en tid tillbaka. B725 är omtyckt av många och med nya modellen Hunter Sverige finns några nya förfinade detaljer som ex stock med rundad framkant och Prince of Wales-grepp.

Många recensioner och tyckande, men en bra bössa över lag. Några omdömen jag hittade på jaktsidan.se  "Jag sköt ruskigt bra med den bössan", "Helt ok, väldigt lik min Beretta", "Synd att det är så ful förstock på den bara" , "De har ändrat sitt redan överlägsna back-bore system och ändrat Invector Plus till Invector DS (Double Steel)" mfl.

Jag kanske hade hoppats på ännu lite mer av Browning, eftersom många talar så varmt om företaget och dess produkter. Något i linje med den moderna konkurrens andra vapentillverkare från resten av världen levererar.. Nåja det är ett vackert vapen och goda skyttegenskaper, kanske helt enkelt inte går att få det bättre!

Vikt: 3,25 kg, piplängder 71 och 76 cm att välja på. Den levereras med en 20mm Inflex II rekyl pad. Finns även i en sportingmodell.

Jag vet att  B725 Hunter Sverige har många värdefulla förbättringar. Det kommer säkert att bli ett populärt och framgångsrikt vapen, eller vad tror ni?

pris ca 24.000:-

 

Länkar