Stabilotherm AB marknadsför BRUNOX Vapenvårdsprodukter och vi på Kittad för Jakt har nu testat dem. Produkterna har rekommenderats av flera professionella och välkända vapentillverkare. Ett lagom stort set som innehåller det man behöver ute på fältet, hemma eller i jaktstugan.

”Vi ser verkligen fram emot detta sammarbete med BRUNOX och deras högkvalitativa produkter som är flerfaldiga TESTVINNARE och används av tillverkare samt proffs världen över. Att så många tillverkare använder produkterna idag talar för de fantastiska egenskaperna, alla klarar av att kunna rengöra loppet utan en massa konstigheter” 
Säger Fredrik Byström, vd på Stabilotherm.

De fantastiska egenskaperna från BRUNOX Waffenpflege gör att det löser rester av krut, svartkrut, koppar, bly, nickel samt smörjer alla rörliga delar i mekanismen, ja det överträffar det mesta som finns på marknaden idag.

Det är en praktisk liten orange låda med det man kan tänkas behöva för rengöring. Dessutom hittar man den livsmedelsgodkända smörjoljan som har en mängd olika användningsområden, perfekt för fällknivar, skärmaskiner mm.

Fråga efter produkterna i din jaktbutik!

Länkar