Hur får ni ut älgen, björnen och kronhjorten ur skogen? Det där snåriga passet längst in, med stenar, stubbar och små vattendrag.. CANADA-pulkan kan hjälpa.

Den är konstruerad för att underlätta transporter av skjutet vilt vid jakt. Den har använts av nöjda jägare från norr till söder sedan 2003 och är omtyckt för sin enkelhet. Denna NYA, andra generationens skogspulka, har en förbättrad unik form som underlättar transporter ännu mer. De säger själva att "Det finns ingen annan produkt som har samma smidiga utformning och kvalitet".
Pulkan är lätt att hålla ren, är extremt slitstark & slagtålig och väger bara 14 kg. Den är mycket följsam och lätt att dra, den glider “som på snö” på alla underlag. Dra den för hand i jaktlaget eller med terrängfordon, päls och bukhåla skyddas från smuts.

Den är även ett idealiskt hjälpmedel vid hantering av ved och timmer mm. Tack vare den speciella designen är pulkan lätt att dra. Den runda formen på pulkans framkant gör att den följer underlaget - glider runt eller över stenar och stubbar - utan att fastna. Det finns dragstång och förlängningsplatta som extra tillbehör. Eftersom pulkan är ett arbetsredskap är den avdragsgill för lantbruks och skogsägare. Mått: 2,3 x 1 m.

Plastmaterialet som CANADA-pulkan är gjord utav, HD-polyeten, är smidigt i alla temperaturer.

Frakta helt enkelt ut djuren smidigare ur skogen. 

Läs mer om tillbehör

 

pris 3295 kr hos bla Skogma.se

Länkar