En liten och robust actionkameran. Nya Garmin VIRB XE kan spela in detaljrika HD-filmer i vidvinkel med 1080p60, ta foton med 12 megapixlar med upp till 30 bildrutor per sekund och fånga mer av allt som händer. Med Garmin GPS och G-Metrix kan du spåra och överlagra hur snabbt, hur långt bort, hur högt och hur intensivt ögonblicket faktiskt var.

Med den anpassade linsen helt i glas, hög upplösning, zoomnivåer och hög bildhastighet upp till 240 b/s (480p) kan du ta bilder med hög kvalitet. Manuella kamerakontroller som vitbalans och exponeringskompensation ger dig ännu större flexibilitet i dina videor.

Du kan ta bilder medan du spelar in video. VIRB XE har inbyggd Garmin GPS, G-force och riktningssensorer för att få med all information från din jakt. VIRB XE kan anslutas trådlöst till externa sensorer och Garmin-enheter.

Så liten och lätt att du kan ta med den överallt – VIRB XE tål det mesta. Med en öppen mikrofon spelar du in rent och tydligt ljud som kameror i höljen inte klarar att fånga upp.

I VIRB XE finns rörelsesensorer som upptäcker kamerarörelser och hjälper till att hålla filmtagningen stabil. Elektronisk bildstabilisering minskar kameraskakning och oskärpa oavsett om du skumpar fram över hård terräng eller tar en bild med skakig hand.

Det går att ansluta VIRB till WiFi. Styr och visa sedan en eller flera kameror genom att ansluta VIRB XE till Garmin VIRB® Mobile-appen på din kompatibla smartphone eller surfplatta. Det ger dig möjlighet att spela upp och redigera inspelat material, överlagra G-Metrix-data och skicka videor till molnet. Du kan också styra och konfigurera VIRB XE bekvämt från en kompatibel Garmin-enhet.

Mängder med fler finesser och smarta funktioner, fästen och tillbehör kan ni läs om på fahallenjakt.se

 

Pris 3 995:-

 

Länkar