Kittad för Jakt har testat ett plagg som kommer fungera utmärkt till hösten och vinterns jakter. Haglöfs L.I.M Q Barrier Pro Hood är det där plagget som inte tar någon extra plats i ryggsäcken men som extra mellanlager värmer otroligt gott. Vi har använt den hela sommaren under såväl kalla fiskekvällar, långa grisvak som regniga sightseeingturer i Paris. Vi ger jackan väl godkänt och kan varmt rekommendera den som ett extra plagg istället för luvtröjor och stickat... Den är snygg, stilig och passar såväl för friluftsliv som i storstan. Haglöfs är verkligen ett märke att räkna med vid jakt!

Extremt lätt 7D foder och yttermaterial, behandlat med fluorkarbonfri DWR. Hållbar, snabbtorkande och lätt isolering med utomordentligt värme-/viktförhållande. En liten smidig elastisk åtsittande huva. Hellångt frontblixtlås, med vindskydd bakom och integrerat hakskydd.

Två handvärmarfickor. Elastiska ärm- och linningsslut, för bekväm stängning. Förböjda ärmar och hängögla baktill.

Finns i snygg svart eller lila till dam och storlekar XS - XL. Herrmodellen har samma namn och finns i färgerna blå eller svart, storlekar S - XXL.

 

rek pris 2 200:-

 

Under hösten kommer vi testa fler plagg från Haglöfs, så häng med oss här på Kittad så ni inte missar det!

Länkar