Jag mötte en tjej på vildsvinsjakt förra helgen som pratade väldigt gott om dessa plagg. Det visade sig att även eftersöksekipaget, ja den ena av killarna iallafall, också använde Bearskins plagg. Toppenbetyg från dem båda. Då måste jag ju skriva en rad här!

Ursus är ett ljudlöst ställ perfekt för smygjakt och för hundförare. Ytterplaggen, jacka och byxa i grön skogskamoflage och insidan (vändbar) i vinterkamoflage. Fickor på båda sidor. Jackan har horisontella bröstfickor med dragkedja för radio. Två vertikala bröstfickor, två fickor på ärmarna och två stora innerfickor. Sammanlagt 12 fickor. Ventilationsdragkedja under armarna. Dragsnodd i nederkant. Byxan har totalt 6 fickor, velcro-reglering av benvidd, knappar för hängslen, 7 bälteshämpor och är förstärkt i gren, på nederkantens insida och på knän. Ventilationsdragkedjor.

Material: Två lager av 100% Polyester Polar fleece Antipilling. Membrane 100% vindtätt med god andningsförmåga 3000g/H2O/m2/24hours. Tyget är 100% vattentätt 3000mm. (dock inga tejpade sömmar). Specialbehandlad yta för bortstötande av vatten, jord och annan smuts. Innertyg100% polyester. Vikt 340 gr./m2.

Ett välgort ställ, mycket hög komfort genom smart ventilation.

finns i strl S-XXXL

 

pris ca 4500:-

se återförsäljare för Bearskin nedan.

Är ni fler som använder Bearskin och vill tipsa om nåt annat plagg, skriv gärna en kommentar!

Länkar