Nu lanseras jaktvinet Huntyard Appassimento – en kraftfull smaksensation från Italien. Bra pris då en flaska på 750 ml kostar 89 kr. En fyllig Appassimento som passar till höstens alla viltgrytor och älgstekar. Vid köp av 4 flaskor levereras vinet just nu i en fin trälåda. (Begränsat antal)

Huntyard Appasimento är framtaget i samarbete med Berra Mårdh, hängiven jägare, fiskare och ägare av Huntyard & Berras. Ett vin av jägare, för jägare. Generös smak och fruktig med toner av mogna körsbär, choklad, vanilj och kryddor som passar bra till säsongens mat. Alkoholhalt 14,5 procent.

Huntyard Appassimento kommer från soliga Apulien i Italien. Vinets traditionella stil, appassito, innebär att säsongens bästa druvor har fått torka i solen en tid innan de pressas. På så vis skapas dess djupa fyllighet och kraftfulla karaktär som påminner om Amarone. Servera Huntyard Appassimento till smakrika kötträtter på vilt, till pasta, italienska charkuterier, smakrika ostar eller njut det helt enkelt som det är i goda vänners lag. Druvsort Negroamaro 51%, Primitivo 34%, Corvina 15%.

 

Just nu finns det alltså möjlighet att beställa 4 flaskor i en snygg trälåda för 365 kronor.
Vinet kan även beställas styckvis, pris 89 kronor.

Länkar