Jaktstället blir med tiden rejält sunkigt och har man satsat på bra kvalitet håller det många många år till, det behöver bara fräschas upp lite då och då. Jaktkläder ska givetvis tåla mycket och gärna vara i vattentäta gore-tex material och då är det inte bara att slänga in det i tvättmaskinen och köra hur som helst. Läder och andra detaljer som ylle och fleece behöver särskilda tvättråd.

Då är en bra lösning att tvätta med medel som funkar på just den typen av material. Nikwax finns i flera olika former, för ylle, vattentäta material, för impregnering, UV-skydd, läderrengöring med flera, se alla här.. Tvättmedel med förebyggande och återuppbyggande egenskaper. Enkelt att använda, flytande tvål och tvättmedel för rengöring. Sprayflaskor för impregnering.

I sortimentet finns bla Nikwax Tech Wash, ett tvättmedel för impregnerade textilier och utrustning. Avlägsnar smuts och rester av rengöringsmedel samtidigt som impregneringen bevaras. Används för rengöring av kläder, tält, markiser, ryggsäckar med mera. För visst kan det vara bra att tvätta av sitt vapenfodral eller ryggsäck någon gång ibland också...


Finns olika storlekar på flaska, 300ml eller 1000ml

pris 105 :- för Nikwax Tech Wash 300 ml

Länkar