Kolla in videon så förstår ni!

Detta är en bra lösning för skytte i mörker, det tar dessutom bara ett par minuter att montera. Produkten monteras på ditt vanliga kikarsikte och ger dig bra sikt upp till ca 200 meter (beroende på ditt kikarsikte).

LCD-skärmen visar helt enkelt siktets riktmedel och kan användas i varierande ljusförhållanden, inklusive totalt mörker. Belysningsmodulen skickar infrarött ljus med styrka som regleras i fyra steg från avstängd till full styrka genom att vrida på strömbrytaren på enheten. Färgkameramodulen kan se det reflekterande infraröda ljuset väldigt tydligt. Denna metod för mörkerseende kan ge en igenkännbar bild upp till ett avstånd av 200 meter.

Användning av NiteSite NS200 Nattkit är ett väldigt enkelt sätt att uppnå mörkerseende med ditt nuvarande gevär och kikarsikte. Det finns ingen anledning att ta bort din nuvarande utrustning, du behöver inte kalibrera om något eller ändra dina justeringar. NS200 nattkitt är en enormt enkelt ”plug and play” kit som betyder att du snabbt och enkelt att byta från vanlig skytte dagtid till natt skytte.

Produkten är testad att klara ner till minus 20 grader. Batteriet räcker i 4.5 timmar vid full belysning och 20 timmar med enbart skärmen på.

pris 6 995 :- hos bla casstrom.se

 

Länkar