Nu lanserar Icom nya ProHunt®Advanced, en genomtänkt radio med helt unika funktioner och utvecklad med fokus på användaren. Med funktioner som BluetoothTM, WhisperModeTM, StelthMode, SmartAlarm och SmartScan saknar den motsvarighet på marknaden.

ProHunt®Advanced är efterföljaren och ersättaren till den omåttligt populära Icomradion ProHunt®F34.

Inbyggd Bluetooth™ med enkel parning till de flesta på marknaden förekommande headset. Minne finns för flera headset och Bluetooth™funktionen kan även hantera kodinslagning. En finess är att man kan växla ljudkälla mellan headset och radio utan att bryta Bluetooth™länken.

IP67-klassad, 100% vattentät och godkänd att klara 30 minuter på 1 meters vattendjup.

WhisperMode™, viska i radion och dina kamrater kommer att höra dig med normal volym i andra änden.

SmartScan, förbättrad scanningfunktion med TalkBack. Med TalkBack kan man svara på ett inkommande anrop när scanning pågår utan att manuellt byta kanal.

SmartAlarm är ett säkert nödlarm där larm skickas till alla på samma frekvens/kanal oavsett vilket radiomärke de andra i jaktlaget använder. Radion växlar automatiskt mellan sändning och mottagning.

Brusspärr justerbar i nio nivåer inklusive ett optimerat autoläge. Smart vidareutvecklad batterisparfunktion som förlänger drifttiden och många fler nya och förbättrade funktioner!

 

pris 3 495:- och ni hittar den bla hos jaktlust.com

 

Ingår radiostation i box med snabbladdare BC-160, batteri BP-232H. På Icoms ProHunt-sortimentet lämnas alltid 5 års garantitid.

Länkar