För visst är det så att vi jaktintresserade vistas en hel del ute i naturen även utanför jaktsäsong. Jag älskar att gå långpromenader och utmana familjen på lite längre vandringar. Då vill man få med matsäck och annat smidigt utan att behöva släpa på en jaktryggsäck med stol.

En vårnyhet  från Osprey är tredje generationen av den klassiska Talon-ryggsäcken och nya Tempest. Med fantastiska nya funktioner, färger och volymer är Talon lösningen för alla utomhusaktiviteter, med stabilitet och komfort för människor i farten. För att komplettera Talon presenterar Osprey nu också Tempest-serien, som är speciellt framtagen för att passa och tilltala kvinnor.

Sedan lanseringen 2007 har den här legendariska ryggsäcksserien kommit att definiera en ny marknadskategori för lätta, prestationsdrivna dagstursryggsäckar med många användningsområden. I samband med den spännande uppdateringen skyddades modellens integritet genom att man behöll kommersiellt framgångsrika, viktiga funktioner som LidLock™, Stow-on-the-Go™, AirScape™-ryggpanelen och Talons klassiska stretchpaneler. Viktiga förbättringar har istället ägt rum under ytan, bland annat i form av BioStretch™-bärremmar och ett höftbälte med förbättrade material där ryggsäcken kommer i kontakt med kroppen samt en tåligare väv i hela ryggsäcken. Tempest-serien har skapats för den kvinnliga friluftsentusiasten, med BioStretch™-bärremmar och höftbälte speciellt anpassade för kvinnor.

Osprey Talon 33 är en mångsidig säck. Uppfyller behoven hos alla, från weekendresenären till hardcore alpinister.

 

prisexempel Talon 33 ca 1 095:-

Så håll utkik i butik och webshops för de är på gång nu!

Länkar