Här en pryl för dig som inte gillar stora hörselskydd. Formgjutna hörselproppar med hög dämpning som anpassar sig till varje individs hörselgång. Dessutom låg vikt, sitter inte i vägen för keps och mössa och är bra i varma miljöer.

Peltor Tactical Earplug LEP-100 är uppladdningsbara öronproppar för jägare och skyttar. Används även inom industrin. Medhörningsfunktion som förstärker svaga ljud och dämpar höga, så att du kan höra omgivande ljud som konversation, din hund skälla på avstånd, maskinljud, varningssignaler etc. Mikrofoner utanpå hörselpropparna fångar upp omgivande ljud och det analyseras snabbt av den inbyggda elektroniken innan det når örat.

Svaga ljud kan förstärkas upp till tre gånger din normala hörsel så att du bättre kan höra djur som närmar sig. Ljudet återges i stereo så du kan lätt avgöra vilken riktning ljudet kommer från. Höga ljudnivåer, som skottet från geväret, dämpas däremot på bråkdelar av en sekund innan det når dina öron.

Ladda öronpropparna medan de ligger förvarade i väskan som har laddningsindikator. Ger upp till 16 timmar drift. Enknappshantering (på, av och volyminställning) - Möjlighet att ställa in dämpningen eller förstärkningen av omgivningsljudet i tre steg; -6 dB / 0 dB / +10 dB.

 

Pris ca 3 895 kronor

 

 

Länkar