Vill du ha en bil med lyxig utrustning, klassisk brittisk bilkänsla och markfrigång utöver det vanliga? Ja då är Range Rover bilen för dig. Du får en jaktbil med extra allt. Kolla in slutet av filmen där de kör genom ett vattendrag!

Range Rover har utökat sitt sortiment av mycket avancerade motorer. Nu bla dieselserien som inkluderar den nya motorn LR-TDV6 på 3,0 liter med stopp/start-teknik som ger bättre bränsleeffektivitet och motorn LR-SDV8 på 4,4 liter ger prestanda utan ansträngning. Sedan finns också bensinmotorn LR-V8 Supercharged på 5,0 liter. Kopplade till en åttaväxlad automatisk växellåda ger alla motorerna en utmärkt balans mellan kraft, vridmoment och bättre ekonomi. Vi som gillar att köra bil förstår vad det betyder!

Ett omfattande urval av interiörfärger och exteriörlacker täcker (nästan) allas behov och det ingår 20-tums fälgar med fem delade ekrar som standard. Invändigt finns säten i Oxford-läder med motordriven inställning, minnesfunktion för föraren samt uppvärmda fram- och baksäten. Upplevelsen av lyx förstärks av det mest avancerade ljudsystemet från Meridian*, med effekten 380 W och en fantastisk ljudkvalitet. Oj oj , bättre än hemma!

Systemet Terrain Respons anpassar bilens fjädring och drivlina så du kan ta dig fram nästan överallt, luftfjädringen går dessutom att ställa in i tre olika lägen för vilken markfrigång som behövs. Det finns massage i framsätets fåtöljer. För visst är det just massage våra trötta, frusna jaktkroppar behöver efter en hel dag i skogen ;) Tv-skärmar, enormt bagageutrymme, litet kylskåp (!), Dual View-teknik, läder och trä, ja bilen har allt. Till den åttastegade automatlådan kan du växla med paddlarna bakom ratten, sportkänsla.. javisst, ja ni förstår säkert nu att det här är ingen vanlig bil.

Kompetent terrängbil som måste upplevas, som gjord för att ta sig ut i skogen, över stock och sten, för en helt vanlig jaktdag eller?..

pris från 969 000:-

 

Källa: landrover.se

*Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.
 

Länkar