Alla kanske inte har full koll på dygnsgraderna. Alla har definitivt inte tillgång till kylrum. Det svåra är att bedöma ett utrymme som ska fungera under så många olika månaders temp. Den här fiffiga apparaten mäter temperatur, luftfuktighet och antalet återstående dygn. Mörningstimern hjälper dig att få ett optimalt hängmörat kött, varje gång.

Kött behöver hänga för att bli mört och välsmakande, men det kan vara svårt att veta hur länge. Det är lätt att bli osäker för det man minst av allt vill är att köttet skall bli förstört. Med en Mörningstimer har du alltid full kontroll över mörningsprocessen och du kan tryggt hänga ditt kött så länge att det får optimal mörhet och smak. Oavsett hur temperaturen varierar räknar Mörningstimern ut hur långt mörningen har framskridit och beräknar det antal dagar som återstår. Mörningstimern finns i två modeller, en bärbar och en modell för väggmontering.
 

pris 200 kr hos Nima
 

Länkar