En skyttesimulator framtagen i samarbete med OS-silvermedaljören Håkan Dahlby.

Det kan vara vid ett kundevent eller annan företagsaktivitet som en simulator passar bra in. SimWay Hunt används även vid jägarexamensutbildningar och skjututbildning i jaktkretsar. Möjligheterna är många.

Om kunden vill ha instruktör kan man använda Håkan Dahlby eller så medverkar han som föreläsare/inspiratör, allt går att skräddarsy.

SimWay Hunt är en av världens mest avancerade skytte- och jaktsimulator i 3D. Produkten är skapad av erfarna dataspelsutvecklare i samarbete med professionella jägare och tävlingsskyttar. Du kan röra dig fritt i en vacker realtidrenderad 3D- värld för att jaga vildsvin, älg och fåglar. Styr din rörelse genom att helt enkelt peka på skärmen i den riktning du vill gå.

SimWay Hunt innehåller realistiska vapenrepliker och du kan köpa till enheter som möjliggör användandet av egna vapen.

SimWay Hunt utvecklas i samarbete med professionella jägare och OS-medaljören Håkan Dahlby, allt för att garantera dig den mest exakta upplevelse som möjligt. Systemet är under ständig utveckling och utvidgas för att ge dig nya spännande jakt- och skyttesekvenser.

Du behöver Windows XP, Windows 7 eller Windows 8 samt ett grafikkort som klarar av moderna dataspel, gärna Nvidia eller ATI.

 

Pris från 55 000:- beroende på antal vapen med mera.

 

Länkar