paulalindgren.se hittar du snygga, kreativa och hållbara produkter med hög kvalitet. En väninna till mig beställde ringen på bild ovan med .308, nu vill vi alla ha en sådan ring, alla är överförtjusta, nåja jag tar helst 30-06 om det går att ordna. 

Som 17-åring började Paula Lindgren att tillverka smycken åt sig själv. Problemet var att hon fick aldrig behålla något, så fort hon gjort någonting nytt åt sig själv ville någon köpa det av henne. Paula insåg att hon var någonting intressant på spåren och testade att ställa ut på ett par marknader. Det hon hade skapat sålde som smör, och hon har sedan dess fortsatt.

Parallellt med smyckestillverkningen tog hon jobb inom försäljning och eventmarknadsföring och några år senare, hösten 2012, valde hon att satsa fullt ut på smyckestillverkningen och hon startade paulalindgren.se.
Idén att tillverka smycken av patroner är inte ny utan har säkerligen funnits lika länge som revolvern, men det finns få som tar det till den kvalitetsnivå som Paula gör. Hon arbetar så gott som uteslutande i 925 sterlingsilver och jobbar hårt med att förbättra sina designer kontinuerligt.

För den som blir sugen är det bara att klicka in på hennes sajt och kika på alla vackra smycken, för både herr och dam. Har ni en partner hemma som inte gillar jakt kanske den här vägen är rätt att gå, presenter piggar alltid upp och jag skulle smälta, helt klart! 

Länkar